Depo.ba news portal od danas na Androidu

Depo.ba, andorid aplikacija

Android aplikacija namjenjena Depo.ba news portalu omogućava korisnicima da pristupe zadnjim vijestima, audio i video sadržajima sa pametnih telefona.

Aplikacija je dizajnirana prema specifikacijama za pregled i navigaciju kroz članke, kolumne, vijesti, audio i video sadržaje na Android platformi. Preuzimanje sadržaja sa Depo.ba portala i sinhronizacija sa zadnjim objavljenim vijestima se vrši direktno sa mobilnog uređaja putem Wi-Fi ili mobilne mreže. Aplikacija se može preuzeti besplatno sa Google Play-a.

Korisnicima Depo.ba portala je sada omogućeno čitanje sadržaja portala u vertikalnom ili horizontalnom pogledu, čak i kada korisnici nisu online. Ukoliko je font teksta koji se čita isuviše veliki ili mali, veličina fonta se može ručno podesiti. Aplikacija takođe omogućava pregled svih video sadržaja koji se nalaze na Depo.ba portalu.

Dodatne opcije korisnicima omogućavaju dijeljenje sadržaja/članaka putem email-a, SMS-a, Facebooka i Twittera. Više o aplikaciji pogledajte u referencama.

Datum: 16.03.2012.