Tuzlanski Info Portal sada i na mobitelima

Tip.ba: nova andorid aplikacija

Jedan od  tuzlanskih najposjećenijih online medija Tip.ba danas je dobio svoju Android aplikaciju. Tip.ba Android aplikacija omogućava čitanje vijesti na mobilnim uređajima u bilo kojem trenutku.

Navigacija aplikacijom je vrlo jednostavna. Na početnoj stranici nalaze se izbornici pomoću kojih korisnici mogu birati teme koje ih interesuju te vršiti pregled odabranih vijesti ili trenutno najpopularnijih vijesti na portalu. Ukoliko korisnici znaju šta tačno traže u pretraživač je moguće unijeti pojam za pretragu za listu rezultata.

Tip.ba aplikacija će zadovoljiti sve koji vole biti obavješteni. Mobiteli koji rade na Android OS-u su sve korišteniji. Mada brojnost i različita tehnička svojstva mobitela koji koriste Android OS otežavaju razvoj aplikacija, krajnji cilj je zadovoljan klijent. Sa Tip.ba aplikacijom svi možemo biti zadovoljni, a naročito korisnici Tip.ba koji sada mogu čitati vijesti i biti obavješteni u bilo kojem trenutku.

Tip.ba aplikacija za mobitele na Android OS se mogu besplatno preuzeti na Google Play-u. U referencama možete pročitati više o ovoj aplikaciji.

Datum: 12.03.2012.